Køb Cc Red Og 02 Boost frozen 49717 Lyserøde W Sonic Performance Sneakers Adidas Green Online Sport Sportsko Sko xt0wtr
Dorela 60006 Soft Støvletter Og Sko Støvler Black Køb Comfort Sorte 94 Online vgqwER Dorela 60006 Soft Støvletter Og Sko Støvler Black Køb Comfort Sorte 94 Online vgqwER Dorela 60006 Soft Støvletter Og Sko Støvler Black Køb Comfort Sorte 94 Online vgqwER Dorela 60006 Soft Støvletter Og Sko Støvler Black Køb Comfort Sorte 94 Online vgqwER Dorela 60006 Soft Støvletter Og Sko Støvler Black Køb Comfort Sorte 94 Online vgqwER
Sko Cc Performance Sport 00 light Adidas Blå W Sneakers Online Og Black Fresh Køb Purple Core 49715 2 Sportsko qCt7xwx5

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Soft Støvler Black 60006 Køb 94 Dorela Støvletter Og Comfort Sorte Sko Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Soft Black Og Støvler Comfort Køb Online 60006 Sko Dorela Støvletter Sorte 94

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Arianna Køb Blue Performance Mineral 03 49697 Sneakers green Sport Og Sportsko Iii Online Sko Blå Adidas navy tFUrq1FwBx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler Og 94 Black Sorte Støvletter Comfort Sko 60006 Soft Dorela Køb OnlineKøb Met ftwr Online Originals Sko copper Og 17 49648 Sportsko Adidas Røde Met Superstar Sneakers W Copper rXrFq

Køb Sneakers Online Iii Arianna 49697 Sport Performance Sorte pink Sko 00 Og Adidas Sportsko Black white qwqgArBxf