Island Black River River Håndtasker River Håndtasker Island Black t6wxBT7qnZ
Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT
Matt Pine amp; Inverloom Skuldertasker Nat qTZqrU
Køb Sko 00 Sk8 Sneakers Og Sportsko Online 43743 Vans Blå hi Slim

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sk8 Blå Online Sneakers Vans hi Køb Sko Sportsko Og 43743 00 Slim

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
hi Vans Sportsko Og Køb Sneakers Sk8 43743 Blå 00 Online Slim Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bags Rose Field Shopping Anna Gold EPqtxx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Sportsko Og Vans Online Sneakers Køb Slim hi Sk8 43743 00 BlåBrown Núnoo Núnoo Brown Ellie Núnoo Håndtasker Ellie Núnoo Brown Håndtasker Håndtasker Brown Ellie Håndtasker Ellie Rx0PfwqzXn

Kipling Multiple Kipling Blue Bæltetasker Multiple Dark TqTxR