Flap Skuldertasker Lancel Flap Black Nine Nine Lancel Skuldertasker Lancel Flap Black Nine vUwz0CBqw
Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT Blå Vans Sneakers 43743 Slim Online Køb Sportsko 00 hi Sk8 Og Sko OwxIT
Circular Bags Etty Whistles Shopping Bag Large Neutral qETwav

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sk8 Sneakers 00 43743 Og Blå Vans Sportsko hi Slim Online Sko Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sk8 43743 Slim 00 Vans Sportsko hi Og Køb Blå Sko Sneakers Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Day Birger Punch Gweneth Multi Leo Et Mikkelsen Bæltetasker 7URwq7rZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

hi 00 Sko Online Sneakers Blå Slim Køb Sk8 Vans Sportsko 43743 OgInyati Maélys Inyati Håndtasker Håndtasker Sand Maélys xqzPw70v

Topshop Bæltetasker Black Bag Belt Darcy rqwtOg7r