Oysho Sportsstrømper White Join Sportsstrømper Join Oysho White Life Life w48cq5wty
Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA
Navsport bh'er Navy Bralette Sports Sport Tommy x1tPqIx
02 53431 Olivia Sko Brune Nude Flade Online Twists Køb Butterfly Cream

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 02 Butterfly Flade Twists Nude 53431 Brune Cream Olivia Køb Sko Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Brune Køb Sko 02 Cream Online Twists Olivia Nude 53431 Flade Butterfly

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Curves Pants 7 Cherry Wide 8 Yoga Træningsbukser 1n8dwd

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Flade 53431 Brune Køb Butterfly Olivia Online 02 Nude Sko Twists CreamShock Strap Cyan Funktionstrøjer Tank Performance Adidas wqCI7p

Petrol Træningsbukser 7 Wide Pants Curves Yoga 8 xc0fwUxq