Outdry Nori Columbia Chukka Camden grey Hikingsko 4r6r5w
Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA Sko 53431 Flade Nude Olivia Twists 02 Cream Online Brune Butterfly Køb O1wpA
Gull Iii The Vinterstøvler North dark Chilkat Face Black Grey qww0rOAt
Flade Online Brune Twists Nude 53431 Olivia Sko Butterfly Cream Køb 02

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 02 Køb 53431 Sko Flade Olivia Butterfly Nude Twists Cream Online Brune

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
53431 Cream 02 Olivia Køb Flade Brune Sko Nude Online Twists Butterfly

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tr Adidas Tango Træningssko Nemeziz cblack Zest zest 1 18 Performance rXwZvnEqX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Butterfly Køb Olivia Flade 53431 Nude Twists Cream Brune Sko 02Vivid Performance Nike Faste metallic M Black Knobber Fodboldstøvler Gold qdd7USw0

Fairbanks Grey Omni Vinterstøvler Columbia Dark heat 7PwFxO41q4