Beltbag Versace Beltbag Versace Bæltetasker Nero Jeans Jeans Bæltetasker Versace Nero XwxXrIqOB
60068 Moa Pink 95 Køb Online Mohedatoffeln Pumps Brune Sko Og Dots Højhælede vZFfaxq 60068 Moa Pink 95 Køb Online Mohedatoffeln Pumps Brune Sko Og Dots Højhælede vZFfaxq 60068 Moa Pink 95 Køb Online Mohedatoffeln Pumps Brune Sko Og Dots Højhælede vZFfaxq 60068 Moa Pink 95 Køb Online Mohedatoffeln Pumps Brune Sko Og Dots Højhælede vZFfaxq 60068 Moa Pink 95 Køb Online Mohedatoffeln Pumps Brune Sko Og Dots Højhælede vZFfaxq
Xbody Håndtasker Snake Twist Topshop Nude qOSU8XwUx

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pumps 95 Og Køb Mohedatoffeln Online Brune Højhælede 60068 Moa Pink Dots Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Højhælede Online Pumps Moa Køb 95 Sko 60068 Brune Og Mohedatoffeln Dots Pink

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

The Rejsetasker Black Base Face Duffel Xs North Camp xrTZwqx7

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

60068 Mohedatoffeln Højhælede Brune Online 95 Og Pink Køb Sko Moa Dots PumpsRose Aus Venny Fritzi Preußen Håndtasker Artcan Ruby 1wFxYzpxq

Obey Out Clothing Drip Drop Fototasker Bag Utility rqrWSwdE