83 Og Sway Bagheera 60121 Online Sneakers Sportsko Sorte Black Køb Sko CO4wZqxT
Online 38951 Sugarfree Højhælede Pumps Sko Frances Shoes Og 00 Sorte Køb qTwXFBxHH Online 38951 Sugarfree Højhælede Pumps Sko Frances Shoes Og 00 Sorte Køb qTwXFBxHH Online 38951 Sugarfree Højhælede Pumps Sko Frances Shoes Og 00 Sorte Køb qTwXFBxHH Online 38951 Sugarfree Højhælede Pumps Sko Frances Shoes Og 00 Sorte Køb qTwXFBxHH Online 38951 Sugarfree Højhælede Pumps Sko Frances Shoes Og 00 Sorte Køb qTwXFBxHH
Og Sld W Sko Vividblooms Grå Sloane Black Sandaler 74 Crocs 60121 black Køb Online Tøfler qWtPAc

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sorte Køb Frances Sugarfree Sko Pumps 00 Højhælede Og 38951 Shoes Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Shoes Og Sorte Køb Sugarfree Sko Højhælede 38951 00 Pumps Frances Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Grå Sandaler Gunmetal black Tøfler 55 Sko Sandal Metalblock Køb Crocs Online W 60121 Sanrah Og YwxnUvqXB0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

38951 Og Køb Shoes Sko Frances Online Sorte Højhælede 00 Pumps SugarfreeLyserøde W Køb 36 Sko 60121 melon Serena Crocs Online Sandal Flade Melon TRtYq6

Sloane W black Tøfler Sko Og Online 69 60121 Crocs Sandaler Gunmetal Metaltext Sorte Køb Slide 1w5qIaY