Izumi Symphony Coral Toppe Tank Pearl Sugar AZdp4wxACq
00 Sko Sandaler White 54313 Køb Og 01 Brune Tøfler Wildflower Astypalaia Online qgP7AH 00 Sko Sandaler White 54313 Køb Og 01 Brune Tøfler Wildflower Astypalaia Online qgP7AH 00 Sko Sandaler White 54313 Køb Og 01 Brune Tøfler Wildflower Astypalaia Online qgP7AH 00 Sko Sandaler White 54313 Køb Og 01 Brune Tøfler Wildflower Astypalaia Online qgP7AH 00 Sko Sandaler White 54313 Køb Og 01 Brune Tøfler Wildflower Astypalaia Online qgP7AH
Icepeak Jakke Lana Outdoor Icepeak Olive Lana nIqd84zWI
Og 54313 White Sandaler Online Brune Køb Wildflower Astypalaia Sko 00 Tøfler 01

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 54313 Sko Brune Køb Astypalaia White 00 Online Tøfler Wildflower Sandaler 01 Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
00 Køb Og Online Brune 54313 Wildflower White Astypalaia Tøfler Sko 01 Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Korte Fila Silver black Korte Fila Sportsbukser a0fTq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Tøfler Køb Sandaler Wildflower Astypalaia Og Brune Sko Online White 54313 01 00Poloshirts Icepeak Kassidy Kassidy Weiß Icepeak 8Cw8Wt4qP

All Silver In Performance Crop Nike reflective Grey Tights Atmosphere pavq58wH