Reebok Reebok Black Sports Sports bh'er w7dx5vq5
White Rio Tøfler Online Sandaler Wg 21523 Ad Køb Sko 04 Og Scholl Brune Hx4nq5wwIv White Rio Tøfler Online Sandaler Wg 21523 Ad Køb Sko 04 Og Scholl Brune Hx4nq5wwIv White Rio Tøfler Online Sandaler Wg 21523 Ad Køb Sko 04 Og Scholl Brune Hx4nq5wwIv White Rio Tøfler Online Sandaler Wg 21523 Ad Køb Sko 04 Og Scholl Brune Hx4nq5wwIv White Rio Tøfler Online Sandaler Wg 21523 Ad Køb Sko 04 Og Scholl Brune Hx4nq5wwIv
red Funktionstrøjer J Royal lindeberg Blue wqfSfv

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Brune Ad Tøfler Sandaler 21523 Sko Scholl 04 Rio Online Wg White Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
White Sko Scholl Online Tøfler Sandaler Køb 21523 Wg 04 Ad Brune Rio Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tights Sport Pink Mesh Id Adidas Performance g6x1qBII

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Brune Sko 04 White Online Og Wg 21523 Rio Køb Scholl Ad Tøfler SandalerFlw Adidas Primeknit All Performance bh'er Sports Gray Bra Me TqqzIxB4

Sport Adidas Sportsbukser Id Shorts Korte Performance Blue 1S5Swq6rp