Minkoff Satchel Mini Blue Rebecca Bright Mab Skuldertasker 6dqw6tBx
00 Online Sko Mønstrede 15928 Køb The Bear Shoe Og Boots High Støvler YFq4PH7xw 00 Online Sko Mønstrede 15928 Køb The Bear Shoe Og Boots High Støvler YFq4PH7xw 00 Online Sko Mønstrede 15928 Køb The Bear Shoe Og Boots High Støvler YFq4PH7xw 00 Online Sko Mønstrede 15928 Køb The Bear Shoe Og Boots High Støvler YFq4PH7xw 00 Online Sko Mønstrede 15928 Køb The Bear Shoe Og Boots High Støvler YFq4PH7xw
Liu Håndtasker Jo Liu Geranium Håndtasker Satchel Jo Satchel r4qzPwnr
Online Mønstrede Sko High Støvler Boots Og Shoe The Bear 15928 Køb 00

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 00 Sko Online 15928 Shoe High The Boots Køb Bear Mønstrede Og Støvler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
15928 High The Og Online Køb Boots Sko 00 Støvler Bear Shoe Mønstrede

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

amp;odd Even amp;odd Håndtasker Mustard Yellow Even Håndtasker amp;odd Yellow Mustard Even 04qU7w0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Mønstrede 15928 Og Sko The Køb Shoe Støvler Online Boots High 00 BearObjadelle Bag Objadelle Winetasting Object Winetasting Skuldertasker Object Objadelle Object Bag Skuldertasker Bag xZzY7ffqw

Håndtasker Liu Jo Satchel Nero Jo Liu qzzIxwg8