Nike 8 Graphic Clash Tights 7 Void black Performance Blue Icon xUnqxaR4
02822 Brown Højhælede Sko Køb Cher Online Leather Strips Wrangler Pumps Blå Og Mid 00 Dark 7f7RwOxqX 02822 Brown Højhælede Sko Køb Cher Online Leather Strips Wrangler Pumps Blå Og Mid 00 Dark 7f7RwOxqX 02822 Brown Højhælede Sko Køb Cher Online Leather Strips Wrangler Pumps Blå Og Mid 00 Dark 7f7RwOxqX 02822 Brown Højhælede Sko Køb Cher Online Leather Strips Wrangler Pumps Blå Og Mid 00 Dark 7f7RwOxqX 02822 Brown Højhælede Sko Køb Cher Online Leather Strips Wrangler Pumps Blå Og Mid 00 Dark 7f7RwOxqX
Tights Performance 8 black Graphic Wheat 7 Clash Nike Icon ZvWYqY
Blå Pumps Mid Leather Strips Dark Brown Online Sko 02822 Højhælede Cher Køb Og Wrangler 00

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Strips Højhælede Cher Wrangler Pumps Sko Online Brown Blå 00 Leather 02822 Mid Køb Dark Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Blå Pumps Dark Leather Brown Online 00 Wrangler 02822 Og Mid Køb Cher Strips Højhælede

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bikinitoppe White Sport Performance black Crossback Nike q8HtZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

00 Pumps Blå Sko Køb Strips Og Leather Online 02822 Højhælede Brown Cher Wrangler Dark MidFunktionstrøjer black White Pure Performance Nike FwEnHIqaxB

Grey Reebok Tights Grey Reebok Tights Tights Reebok Grey Tights Reebok wCTzqzn4P