3 11 60148 Dynaflyte Og Køb Asics Black Sp Sneakers white Grå Sko Online Sportsko ECHZ1q
60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR
Online 4 Asics Gel Køb tx Black stone 60147 Grey Flade 97 Sko sonoma Grå G UBPpqw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Berry Køb Sandal strap Ritzy 18 Sandaler Tøfler Fitflop Back Og Sko 60105 Brune Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
strap Sko Brune Fitflop Sandal Sandaler Og Online Ritzy Køb Berry Back 60105 18 Tøfler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

27 Sko Grå 60105 Online Winter Tretorn Boots Og Chelsea Køb Støvler Classic Black xwqX7YgX6

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Back Sko Og Fitflop 18 Køb Brune Sandal strap 60105 Sandaler Berry Ritzy Online TøflerCourt Køb 60132 Sko Dc Shoes Online Graffik Og cement 73 Sportsko White Hvide Sneakers Se FrErUxgwq

Tan Og 02 Sko Sportsko 48018 Sneakers Fur Borg Brune Online Mid Køb Björn Alec wHXqTffg