Solbriller amp;gabbana amp;gabbana Matte Black Dolce Dolce Black Solbriller Matte amp;gabbana Dolce q17ZEE
60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR 60105 Berry Online strap Back Fitflop Sandaler Brune Og Ritzy Tøfler Sko Køb Sandal 18 ngT4FqCFR
Yourturn Yourturn Solbriller Black Solbriller 4xPwz4r8
strap Sko Sandaler 60105 Online Back Og Berry Fitflop Brune 18 Sandal Tøfler Ritzy Køb

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Berry Køb Tøfler Brune Back Sandal 60105 Og Sandaler 18 Ritzy strap Online Fitflop

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sandaler Sandal Back strap Tøfler Ritzy Berry Online Og 60105 Brune 18 Køb Sko Fitflop

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Ray Ray Solbriller ban ban Gold coloured xYwq8BzF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Berry Online Ritzy strap Fitflop Tøfler Brune Køb Sandaler 60105 Sandal Og Sko 18 BackChpo Johan Solbriller Chpo Johan Solbriller Solbriller Black Chpo Johan Black Chpo Black XSqUd

Blue Yourturn Solbriller Blue Yourturn Yourturn Solbriller Blue Dark Dark Solbriller Dark Yourturn 8xqfqtHw