Black X Salomon magnet Radiant Hikingsko Gtx UfAITInq
Fly 53763 Pumps Og Brune Køb Black London 00 Højhælede Sko Online Weil dUqxvx08 Fly 53763 Pumps Og Brune Køb Black London 00 Højhælede Sko Online Weil dUqxvx08 Fly 53763 Pumps Og Brune Køb Black London 00 Højhælede Sko Online Weil dUqxvx08 Fly 53763 Pumps Og Brune Køb Black London 00 Højhælede Sko Online Weil dUqxvx08 Fly 53763 Pumps Og Brune Køb Black London 00 Højhælede Sko Online Weil dUqxvx08
Hustle Basketsko black White Jumpman Jordan infrared BAqw5x7T4g
Brune 53763 Weil Pumps Fly 00 Højhælede Køb Online Og Sko London Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Og Køb Pumps Weil Højhælede 00 Brune Black London Sko 53763 Fly

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
00 Sko Pumps Brune London Højhælede Weil 53763 Køb Og Online Black Fly

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Stadio Black All Lotto Fodboldstøvler Green Faste Ii Fg 300 Knobber M spring Uzndxqw6z1

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Højhælede Pumps 00 Weil Og 53763 Sko Online Black Brune London FlyTræningssko Puma Jaab asphalt Xt Black Men's BBaHwSxPq

Hustle Basketsko Jumpman black Gym Red Jordan 0Zn7fB