8 Asics Volleyballsko rocket Gel silver Print Blue aq1ZPAwq
60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS
icy 8 rocket Gel Asics Volleyballsko White Morning wEFXxqP4

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bugrip® Boots Icebug Sorte 60087 Sko Lien Køb Og W Online Støvler 00 Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
00 Online 60087 Sorte Køb Boots Icebug W Bugrip® Black Og Lien Støvler Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Merrell Trekkingsandaler Merrell Sandspur Sandspur Earth rHvqr

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler W Black Og Boots Bugrip® Icebug Sorte Lien Køb 60087 00 Sko OnlineGlow summit Grey 14 Air Neutrale oil Zoom Nike Performance Løbesko Ember Vomero White n86wxpfqSA

Taurus Mid Ii Hikingsko Black Gtx Lowa pqFzPTR