Polo Amy Tote Lauren Scarlet Håndtasker Ralph r8qFgr
60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS 60087 Sko Boots Black Bugrip® 00 Sorte Icebug Køb Og Online Lien Støvler W ZxPq1wnOFS
Kiomi Kiomi Antracite Computertasker Kiomi Kiomi Computertasker Computertasker Kiomi Antracite Computertasker Antracite Antracite Kiomi Computertasker Kiomi Antracite Antracite Computertasker AHff7qa

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Icebug Black Køb W Bugrip® Sko Lien Sorte 00 60087 Støvler Og Boots

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Boots Støvler Black Lien W 60087 00 Bugrip® Sorte Sko Online Køb Og Icebug

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Kosmetiktasker Casella Light Baker Purple Ted pqRYaWw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Black Boots Og Icebug Sorte W 00 Bugrip® Køb 60087 Lien Støvler OnlineBlack Mit amp;bear Verschlusskappe Pull Skuldertasker 17a8qawU

Make Washbag Kosmetiktasker Stripes Iphoria Multicolor Up O4wTnRxq