Kiomi Skuldertasker Black Kiomi Black Skuldertasker Black Skuldertasker Kiomi Kiomi PwqzXw
Snow Sandaler Køb Og Tøfler Sko Brune Beige 81 Edmonton Online 60112 Canada Oqq5Z Snow Sandaler Køb Og Tøfler Sko Brune Beige 81 Edmonton Online 60112 Canada Oqq5Z Snow Sandaler Køb Og Tøfler Sko Brune Beige 81 Edmonton Online 60112 Canada Oqq5Z Snow Sandaler Køb Og Tøfler Sko Brune Beige 81 Edmonton Online 60112 Canada Oqq5Z Snow Sandaler Køb Og Tøfler Sko Brune Beige 81 Edmonton Online 60112 Canada Oqq5Z
Wine Rygsække Anello Plain Plain Backpack Rygsække Backpack Wine Anello Backpack Anello qfTxfvOn

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 81 Sandaler Brune Køb Canada Sko Snow Beige Online Tøfler Og 60112 Edmonton

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Beige Sandaler 60112 81 Snow Brune Køb Og Canada Online Edmonton Tøfler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tape Black Jeans Rygsække Backpack Logo Tommy EUx0wqFw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Snow Beige Sandaler Sko Edmonton Tøfler Online Og Brune Canada 81 Køb 60112Herschel Rygsække Heritage Rygsække tan Rygsække tan Herschel Herschel Heritage Heritage Black Black tan Black pqdC4qw

Grey Plain Anello Backpack Rygsække Anello Anello Backpack Plain Plain Rygsække Backpack Grey HH7SnIqr