Silver Træningsjakker Fullzip Pine Hunkemöller Varsity tqwUaFT
Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP
Crewneck Champion Toppe Champion Toppe Champion Oxgm Oxgm Crewneck Crewneck x7dAYFnaq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører White Køb Fur Tøfler Black The 18 60071 Sorte Online Og Brand Sandaler Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
The Sko Tøfler 18 Sandaler Og 60071 Fur Køb White Sorte Black Brand Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Adidas Black Crop Træningsbukser Mccartney By Stella 4wWgqr74

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Fur Sandaler 60071 The Og Black Sorte 18 Brand Tøfler White Online SkoWhite Løbejakker Summit Nike silver Jacket Graphic Performance Artist IXxXqwgYR

Cristalina Sportsbukser Ziener Lady Black 4 Function 3 X zv1vxq8Z