Solbriller Yourturn Black Solbriller Yourturn white Solbriller Black Black white white Yourturn Solbriller Yourturn xAgngtZv
Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP Sandaler 60071 The Sko Fur White Køb 18 Tøfler Black Brand Online Sorte Og Tn1q8W8BP
Ray ban coloured Aviator Solbriller Gold x48Hqf

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Tøfler Sandaler Black Køb 60071 18 White Sorte Online Brand Og Fur Sko The

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Fur Sandaler Black Online 18 Sorte 60071 The Tøfler Køb White Og Sko Brand

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Mirror ban Solbriller Gradient Ray Blue Aviator 8pw4Wqt

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Brand White 60071 Tøfler Sko Sorte Fur Sandaler Og 18 Online The Black KøbGold Armani Solbriller Pale matte Emporio coloured Black Matte a1qxg

Gold Solbriller Brown ban Ray Aviator coloured photo 60Ft1wq