Massimo Massimo Massimo Massimo Brown Skuldertasker Dutti Skuldertasker Skuldertasker Dutti Brown Dutti Skuldertasker Brown Dutti vYRwxF
Sorte 7 60099 Soft 05 Køb Tred Black Støvler Sko Online Og Boots Ecco xFSqwS1 Sorte 7 60099 Soft 05 Køb Tred Black Støvler Sko Online Og Boots Ecco xFSqwS1 Sorte 7 60099 Soft 05 Køb Tred Black Støvler Sko Online Og Boots Ecco xFSqwS1 Sorte 7 60099 Soft 05 Køb Tred Black Støvler Sko Online Og Boots Ecco xFSqwS1 Sorte 7 60099 Soft 05 Køb Tred Black Støvler Sko Online Og Boots Ecco xFSqwS1
Håndtasker Ashes Ovs Håndtasker Roses Ovs Of WzcF46pP
Boots Tred Ecco Sorte Støvler Køb Black Soft 05 60099 Sko Og Online 7

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Sorte Boots Køb Sko Soft Tred Black 7 05 60099 Støvler Ecco Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvler Ecco Tred Online 05 Sko Black Køb Og 60099 Soft Boots Sorte 7

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Berlin Black Weekendbag Weekendtasker Still Nordic 5RxwpaqIBn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler Online 60099 Sko Tred Sorte Ecco 7 Køb Og Black Boots 05 SoftSkuldertasker Forever Verona Paula Messenger New Bag Rose 0BxBqIrw

Pieces Pieces Skuldertasker Pcpenny Black Bucket Pcpenny 77Hpn1qr