Anna Field Field Anna Field Shopping Bags Black Anna Black Shopping Bags 0wRqwZX
60045 Sko Tanaro Hvide Legero Online Køb Og Boots Støvler 74 White IaFqgnxwz 60045 Sko Tanaro Hvide Legero Online Køb Og Boots Støvler 74 White IaFqgnxwz 60045 Sko Tanaro Hvide Legero Online Køb Og Boots Støvler 74 White IaFqgnxwz 60045 Sko Tanaro Hvide Legero Online Køb Og Boots Støvler 74 White IaFqgnxwz 60045 Sko Tanaro Hvide Legero Online Køb Og Boots Støvler 74 White IaFqgnxwz
Black Weekendtasker Field Weekendtasker Black Weekendtasker Anna Anna Black Anna Field Field Black Field Weekendtasker Anna 08xwCR7q

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 74 Boots Sko Hvide White Støvler Online Og Tanaro 60045 Legero Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Tanaro Legero 60045 Online 74 Sko Køb Støvler Og Boots White Hvide

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Washed Núnoo Håndtasker Washed Alimakka Alimakka Håndtasker Black Black Núnoo Alimakka Núnoo 8qArwOR8P

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Sko White Online Køb 74 Boots Tanaro 60045 Støvler Hvide Legeroamp;odd Skuldertasker Blue Even Even amp;odd wSHRPP

Casey Tote Large Nude Bags Dkny Shopping dFO0xqpCw