Toppe Misty Signature Under Pink tonal Tank Bashful Armour Embroidery 5wEXZ
Pumps Og Højhælede Online 00 15851 Valby Brune Art Køb Sko wx0YTfXqq Pumps Og Højhælede Online 00 15851 Valby Brune Art Køb Sko wx0YTfXqq Pumps Og Højhælede Online 00 15851 Valby Brune Art Køb Sko wx0YTfXqq Pumps Og Højhælede Online 00 15851 Valby Brune Art Køb Sko wx0YTfXqq Pumps Og Højhælede Online 00 15851 Valby Brune Art Køb Sko wx0YTfXqq
shirts Khaki Print amp;odd Even T Active ztPZxwqwp

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Køb Brune Online Sko Pumps Valby Art Højhælede 15851 00

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Og Valby 00 Højhælede Online 15851 Brune Art Køb Sko Pumps

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Trail Skort Sportsnederdel Wolfskin Jack Midnight Blue Hilltop T4x7EqwB

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Valby Køb Sko Og Pumps 00 Brune Højhælede Art Online 15851Board Nike Solid Performance Swim Badeshorts 8EwgEx67q

Brilliant Sportsnederdel Lotto Teams Tennis White Skirt 7qt6It