Originals Black Rygsække Rygsække Adidas Adidas Originals w5C5Bqa
Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa
Extrafloid Rygsække Eastpak Series Blue Core Contemporary Dark vqWWPdfw6
60072 Sorte Karhu Køb Sko Black Online 97 Sneakers Albatross Sportsko Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Sko Og 60072 Online Sneakers Albatross Karhu Køb 97 Sportsko Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sneakers Sportsko Online Køb Og Sorte Albatross Sko Black Karhu 60072 97

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Rygsække Floid Series Denim Core Black Eastpak dtqw1gU1

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

97 Sneakers Sorte Sko Black Og Sportsko Køb Online 60072 Karhu AlbatrossDark Grey Eastpak Core Series Extrafloid Rygsække n4xxwZqOf

Eastpak Core Rygsække Grey Colors Light ff8wrdFq