Print T White shirts Performance Peak wp41qXW
Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa Black Albatross 97 Sneakers Online Køb Og Karhu 60072 Sko Sportsko Sorte qOZxFEFa
amp;odd Even Active Green amp;odd Even Even Tights Tights Active Green q4ZEnxPntw
Sko Black Og Sorte Sportsko Sneakers Karhu Køb Online Albatross 97 60072

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Køb Sportsko Sko 60072 Albatross Og Karhu 97 Sorte Sneakers Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorte Online Black Og Sko Køb Karhu 60072 97 Albatross Sneakers Sportsko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Leggings Tights Hey Surf Honey Style Acqua xnx7PT5Ow

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Køb 60072 Karhu Sko Sorte Online Black 97 Sportsko Albatross SneakersTank Balance Funktionstrøjer White New Tournament wZgHgA

Sports Bra Reebok Puremove bh'er Black xnxSwq