Asics Løbejakker Blue Blue Blue Asics Asics Løbejakker Asics Løbejakker 1w04FE
Grå Sneakers egret Køb Og Papyrus Online Converse Star Sko egret Player 00 60169 Sportsko 1Rq4pY Grå Sneakers egret Køb Og Papyrus Online Converse Star Sko egret Player 00 60169 Sportsko 1Rq4pY Grå Sneakers egret Køb Og Papyrus Online Converse Star Sko egret Player 00 60169 Sportsko 1Rq4pY Grå Sneakers egret Køb Og Papyrus Online Converse Star Sko egret Player 00 60169 Sportsko 1Rq4pY Grå Sneakers egret Køb Og Papyrus Online Converse Star Sko egret Player 00 60169 Sportsko 1Rq4pY
Badu Black Tech Sportsnederdel Bidi Mora Skort dSZpnqC
Sportsko egret Grå Og Star Online egret Sko Køb Converse Papyrus Sneakers 00 60169 Player

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Og Star Sko egret Sneakers 60169 egret Converse Papyrus Grå 00 Sportsko Køb Player

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60169 Sneakers Sportsko Køb Player Og Papyrus Sko Online Converse Star egret egret Grå 00

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

shirts T Guess Peony Print Blue An4HwCq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sneakers Sportsko Converse Sko 00 60169 Grå Star Papyrus Køb Og Online Player egret egretPack Greatness 2 Craft strenge Black G q0SxwE

black T Neck Odlo Indigo faded Print Denim shirts Blue Ceramicool Crew xOxwqBZ