Sportsbukser Reebok Fan Korte Black Gear Ufc xnI4nqF1
Skechers Grå Microburst Online 60075 Flade Sko Bbk 24 Køb SqdRxx Skechers Grå Microburst Online 60075 Flade Sko Bbk 24 Køb SqdRxx Skechers Grå Microburst Online 60075 Flade Sko Bbk 24 Køb SqdRxx Skechers Grå Microburst Online 60075 Flade Sko Bbk 24 Køb SqdRxx Skechers Grå Microburst Online 60075 Flade Sko Bbk 24 Køb SqdRxx
Short Clover Nike Celtics Korte white black Boston Performance Nba Sportsbukser IOqP6O

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 24 Flade Grå Online Køb Microburst 60075 Bbk Sko Skechers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bbk Køb Online Sko Flade Skechers 24 Grå Microburst 60075

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Mikkel jakke Dark Grey Didriksons Rain Hardshell Hood wZ0RnqqF8

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Skechers Online Flade Microburst 24 Bbk 60075 Grå Skoshirts Frsaryan Tee First Melange Tomato T Print Training black F7xOqxnI

Nfl Seattle Korte Seahawks Sportsbukser New Era Short Graphite Heather pFqwEq5x