Backpack Rygsække Calvin Strike Black Klein Round wIOnORtq
3 12 Køb Online 60148 Dynaflyte Sneakers Hvide Sko Sp Asics Sportsko Og black White ZAUfT4 3 12 Køb Online 60148 Dynaflyte Sneakers Hvide Sko Sp Asics Sportsko Og black White ZAUfT4 3 12 Køb Online 60148 Dynaflyte Sneakers Hvide Sko Sp Asics Sportsko Og black White ZAUfT4 3 12 Køb Online 60148 Dynaflyte Sneakers Hvide Sko Sp Asics Sportsko Og black White ZAUfT4 3 12 Køb Online 60148 Dynaflyte Sneakers Hvide Sko Sp Asics Sportsko Og black White ZAUfT4
Blue Inimini Eastpak Bæltetasker Springer Springer Eastpak tpTwUqX
3 60148 Og 12 Sportsko black Online Sp Dynaflyte Sko Sneakers Køb Hvide White Asics

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Asics White Køb 3 Hvide Sportsko black Dynaflyte Sp Sko 60148 12 Og Online Sneakers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Sko 12 Og Hvide Køb Dynaflyte 3 Asics Sportsko White 60148 Sp Sneakers black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Rygsække Rygsække Green Eastpak khaki khaki Rygsække Green Green khaki Eastpak Eastpak Rygsække Eastpak Green wHIxRT1q

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Dynaflyte Sp Køb Og black Hvide Sportsko 12 Asics Online Sko 3 60148 White SneakersGrey By Skuldertasker Eric Mario Valentino bordeaux 1T8Oq7n

Guess Compartmen Black Workbag Double City Attachetasker rwqxC70rH