One Attachetasker Black Pier Black Attachetasker One One Pier Attachetasker Black One Pier Pier qtWw0
Online Og Sko Black Støvler Sorte Red Replay Køb 60109 45 Rhodan Boots F8qwSYSZW Online Og Sko Black Støvler Sorte Red Replay Køb 60109 45 Rhodan Boots F8qwSYSZW Online Og Sko Black Støvler Sorte Red Replay Køb 60109 45 Rhodan Boots F8qwSYSZW Online Og Sko Black Støvler Sorte Red Replay Køb 60109 45 Rhodan Boots F8qwSYSZW Online Og Sko Black Støvler Sorte Red Replay Køb 60109 45 Rhodan Boots F8qwSYSZW
Bag J Laptop Black Attachetasker lindeberg 4Zx1nqCwWa
Online Replay Sko Rhodan Boots Køb Støvler Og Sorte Red 60109 45 Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Støvler Sko Red Replay Boots 45 Rhodan Sorte Og 60109 Køb Black

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Boots Online Køb Og Red Black 45 Rhodan Replay Støvler 60109 Sorte

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Man Erase Computertasker Clutch Bag nqxnCFY5S

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sorte 60109 Online Red Boots Støvler Rhodan Black Sko Replay 45 Køb OgAnello blue Bum Bæltetasker Bag Zip Red 6ZfnWU07

Black Slim Timberland Timberland Briefcase Computertasker Black Timberland Briefcase Slim Slim Computertasker gqHZxPOA