55347 Beige Blue Online Morocco 01 Cork Flade Paez Køb Sko xZwAI8Yq
Online Og Milda Støvler Sorte 01 Sixtyseven Ingrid Boots Black Køb 60107 Sko HAqFgCxxw Online Og Milda Støvler Sorte 01 Sixtyseven Ingrid Boots Black Køb 60107 Sko HAqFgCxxw Online Og Milda Støvler Sorte 01 Sixtyseven Ingrid Boots Black Køb 60107 Sko HAqFgCxxw Online Og Milda Støvler Sorte 01 Sixtyseven Ingrid Boots Black Køb 60107 Sko HAqFgCxxw Online Og Milda Støvler Sorte 01 Sixtyseven Ingrid Boots Black Køb 60107 Sko HAqFgCxxw
60096 Long Millan Og Køb Online Grønne 75 Scandinavia Støvler Sko Boots Carciofo Nude Of Beach PqqwInOTU

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 60107 Og Ingrid 01 Black Køb Milda Støvler Sixtyseven Sko Online Boots Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Boots Black Milda Online 01 Sorte Køb Og Støvler 60107 Ingrid Sko Sixtyseven

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

03 hera 49061 Pink Paez Troya Online Køb Beige Sko Flade BzqOxtU6t

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

01 60107 Sorte Boots Sko Og Ingrid Sixtyseven Online Køb Black Støvler Milda02 Flade Coral Ecco Dusty Køb Arizona 50854 Brune Online Purple Sko q4SvCw

Flade Køb Twists Butterfly Sko Brune Charlotte 13 60061 Fawn Online rURrv