Camp Khaki L Rejsetasker S Duffel 50 Face Base The Wood Moab North twx0vqTT
Adidas 60108 Køb Sko cbrown Online 90 Og Grå Originals cgreen Sneakers Jeans Ftwwht Sportsko 7ppdSB Adidas 60108 Køb Sko cbrown Online 90 Og Grå Originals cgreen Sneakers Jeans Ftwwht Sportsko 7ppdSB Adidas 60108 Køb Sko cbrown Online 90 Og Grå Originals cgreen Sneakers Jeans Ftwwht Sportsko 7ppdSB Adidas 60108 Køb Sko cbrown Online 90 Og Grå Originals cgreen Sneakers Jeans Ftwwht Sportsko 7ppdSB Adidas 60108 Køb Sko cbrown Online 90 Og Grå Originals cgreen Sneakers Jeans Ftwwht Sportsko 7ppdSB
Black Crossbody Bugatti Skuldertasker grey Bag SCw7xv
Adidas Sneakers Jeans Sportsko Og Sko cgreen Ftwwht 90 Køb Originals Online Grå 60108 cbrown

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 60108 Grå Sko Køb Adidas Sneakers Ftwwht Originals Online Sportsko 90 Og cbrown cgreen Jeans

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Sneakers Online Originals Sportsko cbrown Køb 60108 Adidas Grå Ftwwht 90 Jeans cgreen Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jeans Bæltetasker Tommy Black Bumbag Tape Logo p0w1zz4qa

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Originals Ftwwht cbrown Adidas Online cgreen Sko 60108 Sportsko Jeans 90 Sneakers Køb Grå OgHanger Fanny Pack Bæltetasker Willow Sand Holzweiler xFwTHv

Bæltetasker Logo Tape Jeans Tommy Blue Bumbag PSR41xq