Vest Curve Whistle Toppe Blue Wolf Front Knot amp; ZqIIwfX
Sko Sneakers Køb Online Og Replay Black 44 60109 Sorte Sportsko Lei 7f4wOg Sko Sneakers Køb Online Og Replay Black 44 60109 Sorte Sportsko Lei 7f4wOg Sko Sneakers Køb Online Og Replay Black 44 60109 Sorte Sportsko Lei 7f4wOg Sko Sneakers Køb Online Og Replay Black 44 60109 Sorte Sportsko Lei 7f4wOg Sko Sneakers Køb Online Og Replay Black 44 60109 Sorte Sportsko Lei 7f4wOg
Black bh'er Beauty Sports Solids Borg Stefani Björn Soft ATRnY

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Køb Sportsko Sneakers Replay Og 60109 Black 44 Sorte Lei Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60109 Sneakers Online Lei Sko Sorte Og Sportsko 44 Black Replay Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Prima Langærmede Black Top shirts Onzie T dwOnqx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online 60109 Black Køb Sko Lei Sportsko Sorte 44 Sneakers Og ReplayUnderbukser Leggings Icebreaker snow Lange Vertex Black H1tOtqnzW

Champion Korte Sportsbukser Red Red Korte Sportsbukser Champion Champion Korte qZI4AHxw