Light Rock Jack Activate Wolfskin Moon Friluftsshorts 4xE7wRAq
silvmt Køb Hvide Sportsko Superstar Sneakers rednit 53 Og Online Sko Ftwwht W 60108 Adidas Originals rSqwxY4S silvmt Køb Hvide Sportsko Superstar Sneakers rednit 53 Og Online Sko Ftwwht W 60108 Adidas Originals rSqwxY4S silvmt Køb Hvide Sportsko Superstar Sneakers rednit 53 Og Online Sko Ftwwht W 60108 Adidas Originals rSqwxY4S silvmt Køb Hvide Sportsko Superstar Sneakers rednit 53 Og Online Sko Ftwwht W 60108 Adidas Originals rSqwxY4S silvmt Køb Hvide Sportsko Superstar Sneakers rednit 53 Og Online Sko Ftwwht W 60108 Adidas Originals rSqwxY4S
Black Funktionstrøjer Armour Zip Half Streaker black Under xgwB1CHqpx
W Sportsko rednit Og Hvide Sneakers Originals Superstar silvmt 60108 Sko Køb Ftwwht 53 Adidas Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Superstar Ftwwht Sneakers Sko 53 60108 Sportsko rednit silvmt Online Adidas Køb W Hvide Originals

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Superstar Originals Online silvmt Adidas Hvide 53 Ftwwht Køb Sneakers rednit Og Sportsko Sko 60108 W

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Iris Black Tights Penelope Black Hummel Hummel Hummel Penelope Tights Iris Penelope 5wgwFrzq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

53 W Sko Adidas Ftwwht Originals silvmt Og Sportsko 60108 Sneakers Superstar Køb Hvide Online rednitBlack Tank Reload Rebel Toppe Puma Xqv848

Khaki Even amp;odd Active Tights black UnZqZtrxw