Essential Caps Navy sky New Era Camo 1xPEqwpR
Boots Køb 60109 Støvler Online Odd Leather Mollyhood Brown Og Brune Molly Low Sko 38 qpSq6 Boots Køb 60109 Støvler Online Odd Leather Mollyhood Brown Og Brune Molly Low Sko 38 qpSq6 Boots Køb 60109 Støvler Online Odd Leather Mollyhood Brown Og Brune Molly Low Sko 38 qpSq6 Boots Køb 60109 Støvler Online Odd Leather Mollyhood Brown Og Brune Molly Low Sko 38 qpSq6 Boots Køb 60109 Støvler Online Odd Leather Mollyhood Brown Og Brune Molly Low Sko 38 qpSq6
Karl Lagerfeld Karl White Caps Lagerfeld U1pndqxZUw
Online Low Boots Sko Og Leather Mollyhood Odd Støvler 38 Brown Køb Brune Molly 60109

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Leather Molly Sko Og 60109 Brune Støvler Køb Boots Mollyhood Odd Low 38 Online Brown

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Brune 60109 Køb Low Sko Molly Odd Og Støvler Boots Leather 38 Mollyhood Brown Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Caps Rift Ii Rift Brixton Caps Burgundy Brixton Ii Pxnn5Igz

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Odd Boots Brown Brune Leather Mollyhood Molly Køb 38 60109 Og Low Sko Online StøvlerHeather Snapback Oath Grey Caps Brixton qtxpwnaXT

Patch White black Caps optic Trucker New Era Orange HfwqxFnRTW