Crudo Desigual Cronos Rotterdam Bols Håndtasker rIfwInPq
Sko Røde Online Og scarle Scarle W Adidas Originals 91 Superstar ftwwht Sneakers Køb Sportsko 60107 wq08xS Sko Røde Online Og scarle Scarle W Adidas Originals 91 Superstar ftwwht Sneakers Køb Sportsko 60107 wq08xS Sko Røde Online Og scarle Scarle W Adidas Originals 91 Superstar ftwwht Sneakers Køb Sportsko 60107 wq08xS Sko Røde Online Og scarle Scarle W Adidas Originals 91 Superstar ftwwht Sneakers Køb Sportsko 60107 wq08xS Sko Røde Online Og scarle Scarle W Adidas Originals 91 Superstar ftwwht Sneakers Køb Sportsko 60107 wq08xS
Hex Harper Topshop Håndtasker Cream Grab wA4XxTq
ftwwht Røde Sko W Online Og Superstar Scarle Køb 60107 91 Sneakers Adidas scarle Originals Sportsko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører ftwwht Scarle Sportsko Adidas Røde scarle Og Online Sneakers Superstar Sko 60107 Køb Originals W 91

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Røde Originals Superstar Sportsko Sneakers Adidas scarle Scarle Online Og Køb ftwwht 60107 Sko 91 W

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

estate Mellow Lacoste papyrus Bags Shopping tAFwq4P

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Røde Køb Online 60107 W Sportsko ftwwht Originals Sko 91 Adidas Superstar scarle Og Scarle SneakersJost Bodo Rygsække Jost Bodo Black rqPU7Frx

Black Ballistic Garonne amp;ciel Attachetasker Côte qRIYwW