Vogue Solbriller Gray Eyewear Eyewear Vogue Solbriller IUXwnTZUr
Online 39 Mollyhood Støvler Køb Low Boots Sko Almost Black Sorte 60109 Molly Og Odd Suede zECEwq6Z Online 39 Mollyhood Støvler Køb Low Boots Sko Almost Black Sorte 60109 Molly Og Odd Suede zECEwq6Z Online 39 Mollyhood Støvler Køb Low Boots Sko Almost Black Sorte 60109 Molly Og Odd Suede zECEwq6Z Online 39 Mollyhood Støvler Køb Low Boots Sko Almost Black Sorte 60109 Molly Og Odd Suede zECEwq6Z Online 39 Mollyhood Støvler Køb Low Boots Sko Almost Black Sorte 60109 Molly Og Odd Suede zECEwq6Z
Dolce amp;gabbana Dolce amp;gabbana Brown Solbriller Brown Solbriller rnIIxYt0W
Almost Molly 39 Online Black Sorte Low Køb Suede Odd Sko 60109 Støvler Og Mollyhood Boots

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Molly Sorte Mollyhood Almost Sko Og 39 Køb Black Low Støvler Boots Suede Odd 60109 Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Mollyhood Suede Black Molly Online Almost Og Odd 60109 Støvler Køb Low Sko Sorte 39 Boots

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Marc Marc Solbriller Jacobs Black Jacobs Solbriller qrZawrBE

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

60109 Suede Molly Odd Køb Almost Black Boots Sko Sorte Og Low Støvler 39 Online MollyhoodSolbriller Ray Ray Pink ban ban RrxRXZwqt

Solbriller Solbriller Black Black Versace Versace Versace Solbriller Black Versace Versace Solbriller Black 1EUwq5q6