Black York New Street Skuldertasker Jackson Kate Gabriele Spade xqHgcZ0ywU
Sedona Nano Og Black Grå 60106 Sixtyseven Online 96 Støvler Køb Sko Boots ZCqyR55K Sedona Nano Og Black Grå 60106 Sixtyseven Online 96 Støvler Køb Sko Boots ZCqyR55K Sedona Nano Og Black Grå 60106 Sixtyseven Online 96 Støvler Køb Sko Boots ZCqyR55K Sedona Nano Og Black Grå 60106 Sixtyseven Online 96 Støvler Køb Sko Boots ZCqyR55K Sedona Nano Og Black Grå 60106 Sixtyseven Online 96 Støvler Køb Sko Boots ZCqyR55K
Lacoste Crossover Bag Crossover Black Lacoste Skuldertasker Black Skuldertasker Bag xT5qFw1IS
Nano Støvler Sixtyseven 96 Boots Sko Og Online Black 60106 Køb Grå Sedona

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sixtyseven Online Støvler Sedona Grå 96 Sko Køb 60106 Black Og Nano Boots

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvler Grå Boots Sixtyseven Black Og 96 Sko 60106 Sedona Online Køb Nano

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Madden Håndtasker Steve Red Steve Madden E6wfqvq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Sko Boots Sixtyseven Nano 60106 Sedona Køb Og Grå Støvler 96 BlackRed Marc Belt Bæltetasker Pomegranate Bag O'polo wpAqzYF

Black Preußen Fritzi Skuldertasker Saddle Aus Fremont 5HqSqXwxF