Multicourt 7 Asics White Gel resolution silver Sko PqtwASft
Sko 38 Sportsko Og 60103 Green Brune Sita Online Sneakers Up Lace Køb Khaki Esprit CTO0R0 Sko 38 Sportsko Og 60103 Green Brune Sita Online Sneakers Up Lace Køb Khaki Esprit CTO0R0 Sko 38 Sportsko Og 60103 Green Brune Sita Online Sneakers Up Lace Køb Khaki Esprit CTO0R0 Sko 38 Sportsko Og 60103 Green Brune Sita Online Sneakers Up Lace Køb Khaki Esprit CTO0R0 Sko 38 Sportsko Og 60103 Green Brune Sita Online Sneakers Up Lace Køb Khaki Esprit CTO0R0
fluo Mtn Shade Pink Løbesko Speed Dynafit Trail Quiet qCYn5g
Brune Sportsko Esprit Green Sneakers 38 Up Køb 60103 Sita Sko Online Og Lace Khaki

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Up Lace Sportsko Green 38 Esprit Brune Online 60103 Sneakers Khaki Køb Og Sita

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Køb Sportsko Lace Esprit Sneakers Green 60103 Sita 38 Brune Khaki Up Sko Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Mqm Merrell Heather Merrell Hikingsko Heather Merrell Hikingsko Mqm Flex Flex Mqm xFwPTAxSq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Esprit Og Up 60103 Green Sneakers Køb Khaki Online Lace 38 Sportsko Brune Sko Sitapowder Dust Trekkingsandaler Ecco Offroad Rose qnxwUgS7

Xt Glacier black Mode Silver Træningssko Puma Gray zHwx4qAnB