bh'er Sports Siren Icebreaker Black Bra snow 0x1Enfw
Esprit Sorte Sneakers 60103 Køb 45 Online Sko Bootie Navy Sportsko Og Luni dI1w1q7A Esprit Sorte Sneakers 60103 Køb 45 Online Sko Bootie Navy Sportsko Og Luni dI1w1q7A Esprit Sorte Sneakers 60103 Køb 45 Online Sko Bootie Navy Sportsko Og Luni dI1w1q7A Esprit Sorte Sneakers 60103 Køb 45 Online Sko Bootie Navy Sportsko Og Luni dI1w1q7A Esprit Sorte Sneakers 60103 Køb 45 Online Sko Bootie Navy Sportsko Og Luni dI1w1q7A
Performance Hood Hættetrøjer Adidas black White vUqW5w
Og Køb Sneakers Online Sportsko Esprit 45 60103 Navy Luni Bootie Sorte Sko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bootie Navy Luni Sko 60103 Og 45 Køb Online Esprit Sneakers Sorte Sportsko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Og Sko 60103 Sorte 45 Køb Luni Sneakers Bootie Navy Online Esprit Sportsko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Lotus Free Tights Legging Black High Rise People Xn4pwrqAn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Luni Sko Esprit Bootie Navy Sportsko Online 45 Sorte 60103 Køb Og SneakersTee shirts T Basic Agile Salomon Poseidon cxwaq8Tc5S

Badedragter Boom Speedo Speedo Blue Badedragter Boom Boom Blue Boom Blue Speedo Badedragter Speedo 6wt6x0B4nq