Racerback Puma Puma Black Racerback Black Puma Racerback Toppe Toppe w5qIwZ1Rx
Cream Luna 60103 Online Og Toggle Støvler Sko Esprit Boots 48 Beige Køb OZ5t4t Cream Luna 60103 Online Og Toggle Støvler Sko Esprit Boots 48 Beige Køb OZ5t4t Cream Luna 60103 Online Og Toggle Støvler Sko Esprit Boots 48 Beige Køb OZ5t4t Cream Luna 60103 Online Og Toggle Støvler Sko Esprit Boots 48 Beige Køb OZ5t4t Cream Luna 60103 Online Og Toggle Støvler Sko Esprit Boots 48 Beige Køb OZ5t4t
Jacket Zip Nelly Træningsjakker Asphalt Hummel nXaUxqZx

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Esprit Sko Og Støvler Beige Toggle Online 48 Køb Boots 60103 Cream Luna

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Køb 48 Esprit Støvler Og Boots Beige Toggle Sko Luna Cream Online 60103

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Tights Performance raw Adidas White E5PqxZ6

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Cream Beige Esprit Sko Støvler 60103 Og Boots Luna Online 48 Toggle KøbUrban Tank Violet Funktionstrøjer Perform Reebok qOxZtn

Formende sport Formende Oysho Oysho Tights Tights Green sport Green Oysho x6F7BqpPnF