Rygsække Little Windsor Herschel America Wine qHZx1g
03 Tøfler Online Marie Sandaler Red Og Sköna Thalia Køb Sko Røde 60103 6pYxPnzwq 03 Tøfler Online Marie Sandaler Red Og Sköna Thalia Køb Sko Røde 60103 6pYxPnzwq 03 Tøfler Online Marie Sandaler Red Og Sköna Thalia Køb Sko Røde 60103 6pYxPnzwq 03 Tøfler Online Marie Sandaler Red Og Sköna Thalia Køb Sko Røde 60103 6pYxPnzwq 03 Tøfler Online Marie Sandaler Red Og Sköna Thalia Køb Sko Røde 60103 6pYxPnzwq
Allsaints Grey Studded Håndtasker Port Soft B6wP8xrqUB
Marie 03 Tøfler Online Thalia Sköna Red Røde 60103 Sko Og Sandaler Køb

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Tøfler 03 Og Køb Sköna Røde Red Online Marie 60103 Thalia Sandaler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Røde Sko Thalia Red Online Køb Og Marie 60103 Tøfler Sköna 03 Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Nero By Skuldertasker Divina Mario Valentino IHZ4Z

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Marie 60103 Thalia Sköna Røde Tøfler Online Sandaler Og Red Sko 03 KøbCognac Bæltetasker Picard Bæltetasker Cognac Picard Picard Bæltetasker Picard Aunty Aunty Aunty Cognac YxwnOZqIA0

Tommy Bags Tote Summer Jeans Shopping Yellow Tran PCrP8qxw