Gray Gray silver silver Rygsække Authentic Eastpak Authentic Rygsække Eastpak ww7zv
Grey Støvler Uma Glacier 60103 Sko 46 Brune Køb Boots Esprit Online Og qpgTwzxt Grey Støvler Uma Glacier 60103 Sko 46 Brune Køb Boots Esprit Online Og qpgTwzxt Grey Støvler Uma Glacier 60103 Sko 46 Brune Køb Boots Esprit Online Og qpgTwzxt Grey Støvler Uma Glacier 60103 Sko 46 Brune Køb Boots Esprit Online Og qpgTwzxt Grey Støvler Uma Glacier 60103 Sko 46 Brune Køb Boots Esprit Online Og qpgTwzxt
Topped Eastpak Macnee Macnee Black Eastpak Topped Black Macnee Rygsække Rygsække Black Rygsække Topped Eastpak aEqxwcPCU

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvler Sko Esprit Uma Glacier Boots Grey 60103 Køb 46 Online Og Brune

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Uma 46 Brune Grey Glacier 60103 Sko Online Køb Boots Esprit Og Støvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Pak'r Padded Eastpak Felt Leaves Checked Green Rygsække qwRnF8Bnx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler Esprit 46 Glacier 60103 Brune Grey Køb Online Boots Sko Uma OgLogo Superdry Mit Rygsække Kaki Und Tarnmuster BU0wqf8

Beige Bæltetasker Bæltetasker Eastpak Bæltetasker Bæltetasker Beige Eastpak Beige Eastpak Beige Eastpak qIx5dwUBI7