Anna Field Anna Weekendtasker Field Brown Weekendtasker Anna Brown 6ZwvqCdZ
Pink Tøfler 05 Lavish Marie Sköna 60103 Sko Sandaler Og Lyserøde Online Køb RqztAw Pink Tøfler 05 Lavish Marie Sköna 60103 Sko Sandaler Og Lyserøde Online Køb RqztAw Pink Tøfler 05 Lavish Marie Sköna 60103 Sko Sandaler Og Lyserøde Online Køb RqztAw Pink Tøfler 05 Lavish Marie Sköna 60103 Sko Sandaler Og Lyserøde Online Køb RqztAw Pink Tøfler 05 Lavish Marie Sköna 60103 Sko Sandaler Og Lyserøde Online Køb RqztAw
Becksöndergaard Becksöndergaard Becksöndergaard Pilla Pilla Olivian Olivian Brownish Brownish Skuldertasker Skuldertasker Pilla qS7wAWtwxY
Online Sandaler 60103 Køb Sko Og Tøfler Marie Pink Lavish Sköna Lyserøde 05

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Marie 60103 Sköna Online Tøfler Lavish Køb Lyserøde Pink Sko Sandaler Og 05

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Pink 05 Online Marie Sandaler Køb Lavish Og Lyserøde 60103 Tøfler Sköna

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Crossbody Black Calvin Flap Stitch Klein Skuldertasker ARqSRw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Marie Tøfler Køb 05 Online 60103 Lavish Sköna Lyserøde Pink Sko SandalerVersace Jeans Jeans Jeans Versace Jeans Versace Versace Black Versace Black Jeans Rygsække Rygsække Black Black Rygsække Rygsække Pwqfv1En

Calvin Klein Pink Flap Skuldertasker Stitch Crossbody gaw8Ovq