clear Performance Cc Vandsportssko Boat Core Terrex Adidas Black White BqC0dwx
Og Sko Jeans Sole 70 Online 60106 Black Klein Sorte Støvler Køb Støvletter Calvin zq7app Og Sko Jeans Sole 70 Online 60106 Black Klein Sorte Støvler Køb Støvletter Calvin zq7app Og Sko Jeans Sole 70 Online 60106 Black Klein Sorte Støvler Køb Støvletter Calvin zq7app Og Sko Jeans Sole 70 Online 60106 Black Klein Sorte Støvler Køb Støvletter Calvin zq7app Og Sko Jeans Sole 70 Online 60106 Black Klein Sorte Støvler Køb Støvletter Calvin zq7app
4 Performance Nike Træningssko Black Xd white Metcon UwaBZq
Køb Klein Calvin Støvler Sorte Og 70 Online Black Jeans Sole 60106 Støvletter Sko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Sole 70 Støvler Køb 60106 Black Online Sorte Calvin Jeans Sko Støvletter Klein

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Sole Calvin Klein Støvletter Jeans Sko 70 Sorte 60106 Støvler Black Og Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Xd club Gold Nike mystic Pale white Metcon 4 Træningssko Performance Red Ivory pPnqPtwvg

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Calvin Og Sole Støvler Støvletter Black 60106 Køb Jeans Klein 70 Sko Online SorteFodboldstøvler Blast 365 Indendørs Fuse Ignite 2 Red white black Puma HqwFX0xF

Rope Scarpa Hikingsko Scarpa Mojito Rope Hikingsko Mojito qSqHv67