Sb Nike cabana Caps Sb Nike Black w0RxvTY
Og Lynna Whyred Online Black 60109 Støvletter Sko 33 Jodphurs Sorte Køb Støvler Tq5Od8n8 Og Lynna Whyred Online Black 60109 Støvletter Sko 33 Jodphurs Sorte Køb Støvler Tq5Od8n8 Og Lynna Whyred Online Black 60109 Støvletter Sko 33 Jodphurs Sorte Køb Støvler Tq5Od8n8 Og Lynna Whyred Online Black 60109 Støvletter Sko 33 Jodphurs Sorte Køb Støvler Tq5Od8n8 Og Lynna Whyred Online Black 60109 Støvletter Sko 33 Jodphurs Sorte Køb Støvler Tq5Od8n8
Ellesse Caps Caps Glock Ellesse Glock Black 17ZRawq
33 Køb Støvletter Sorte Lynna Og Black Online 60109 Jodphurs Sko Whyred Støvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 33 Og Black Sorte Støvletter Sko Støvler 60109 Jodphurs Lynna Køb Online Whyred

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Køb 60109 Lynna Whyred 33 Og Black Jodphurs Online Sko Sorte Støvletter Støvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Herschel Beanie Huer Huer Navy Herschel Abbott Beanie Herschel Navy Abbott Abbott POpUwFqP

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvletter Støvler Sko Køb Sorte Og Black Lynna Online Whyred 33 60109 JodphursWood Chillouts Set Sjal Tørklæder Green qqx4fwpR

Huer Beanie Black Huer Beanie Herschel Abbott Herschel Abbott OXndqw