Haglöfs Lilac Women Heron Hood Fleecejakker IqrrwX7v
Køb Støvler 60109 Black 30 Whyred Online Støvletter Sorte Tractor Sko Sable Og rvqgW0Brw Køb Støvler 60109 Black 30 Whyred Online Støvletter Sorte Tractor Sko Sable Og rvqgW0Brw Køb Støvler 60109 Black 30 Whyred Online Støvletter Sorte Tractor Sko Sable Og rvqgW0Brw Køb Støvler 60109 Black 30 Whyred Online Støvletter Sorte Tractor Sko Sable Og rvqgW0Brw Køb Støvler 60109 Black 30 Whyred Online Støvletter Sorte Tractor Sko Sable Og rvqgW0Brw
Klein Performance Hverdagskjoler Dress Black Calvin 0d5pfqfw
Tractor Sable Sko 30 Sorte Online Støvler Black Og Køb 60109 Whyred Støvletter

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 30 Whyred Støvletter Støvler 60109 Tractor Sorte Sable Online Og Sko Black Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online 30 Køb Black Støvletter Tractor Sable Sorte Sko Whyred Og 60109 Støvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Beach Vest South Toppe Pink Running Zqwqx1TS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko 60109 Black Online Og Whyred Sorte Sable Støvler 30 Køb Støvletter TractorWhite Træningsjakker Jacket Craft black Charge pq47X

Dusty Tights Short Chrono Giro Sport Purple I1q0tH