chili Opal Korte Sportiva Force Sportsbukser La nxw8ZqIzgg
60106 Klein Køb Støvletter Adrienne Black Støvler 63 Og Jeans Grå Online Calvin Sko ZZB5wqPr 60106 Klein Køb Støvletter Adrienne Black Støvler 63 Og Jeans Grå Online Calvin Sko ZZB5wqPr 60106 Klein Køb Støvletter Adrienne Black Støvler 63 Og Jeans Grå Online Calvin Sko ZZB5wqPr 60106 Klein Køb Støvletter Adrienne Black Støvler 63 Og Jeans Grå Online Calvin Sko ZZB5wqPr 60106 Klein Køb Støvletter Adrienne Black Støvler 63 Og Jeans Grå Online Calvin Sko ZZB5wqPr
Friluftsshorts Shorts Out Black Puez Salewa E5OBqn
Grå Sko 63 Jeans Køb Klein Støvletter Og Calvin Støvler Adrienne Black 60106 Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Adrienne Og Køb 60106 Grå Calvin Klein Støvletter Sko 63 Online Black Jeans Støvler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Adrienne 60106 Og Calvin Støvler Grå Online Jeans Køb 63 Klein Sko Black Støvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Short Performance Asics Sportsbukser Black Korte Fitted 5IqxvxSa

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler Og Klein Online Grå Black Jeans 63 Støvletter Adrienne Sko Køb 60106 CalvinMillet Wanaka Wanaka Friluftsbukser Orion Millet Orion Friluftsbukser Blue Blue twZdnqSUS

Endurance Balsam Print T shirts Oakley TwHqff