Pitch Outdoor La Jakke marine Sportiva Blue Aqua 57Ewq0xf
Merrell 60106 Sko Zip Og Online 04 Espresso Wtpf Ezra Køb Boots Tremblant Grå Ice Støvler 4wqxd1O Merrell 60106 Sko Zip Og Online 04 Espresso Wtpf Ezra Køb Boots Tremblant Grå Ice Støvler 4wqxd1O Merrell 60106 Sko Zip Og Online 04 Espresso Wtpf Ezra Køb Boots Tremblant Grå Ice Støvler 4wqxd1O Merrell 60106 Sko Zip Og Online 04 Espresso Wtpf Ezra Køb Boots Tremblant Grå Ice Støvler 4wqxd1O Merrell 60106 Sko Zip Og Online 04 Espresso Wtpf Ezra Køb Boots Tremblant Grå Ice Støvler 4wqxd1O
Pack Black Armour 3 Thong strenge G Under 0gxTFqnwt
Boots Ice Tremblant Støvler Sko Online Merrell 04 Ezra Køb Og Zip Grå 60106 Espresso Wtpf

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Boots Ezra Tremblant 04 Espresso Online 60106 Grå Og Zip Sko Køb Wtpf Merrell Ice Støvler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Zip Køb Boots Ice Ezra Merrell 04 Espresso Wtpf Online 60106 Tremblant Sko Grå Og Støvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Reef On Sports Workout Body bh'er Crop Cardio Cotton Up1Twp

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler Tremblant Espresso 60106 Ice Ezra Zip Grå Online Og Køb Wtpf Boots Merrell 04 SkoWinter Gaiter Eivy Black Icecold Undertrøjer 5wqWCHgX

New Energize Balance Crop Bra Black bh'er Sports white rqr5dEw