Skuldertasker Top Pebble Satchel Deep Blush Dkny Handle wBnxIxO
Køb Støvler Og Ezra Sko 97 60105 Tremblant Black Sorte Chelsea Wtpf Online Merrell Boots PrxPw1vSq6 Køb Støvler Og Ezra Sko 97 60105 Tremblant Black Sorte Chelsea Wtpf Online Merrell Boots PrxPw1vSq6 Køb Støvler Og Ezra Sko 97 60105 Tremblant Black Sorte Chelsea Wtpf Online Merrell Boots PrxPw1vSq6 Køb Støvler Og Ezra Sko 97 60105 Tremblant Black Sorte Chelsea Wtpf Online Merrell Boots PrxPw1vSq6 Køb Støvler Og Ezra Sko 97 60105 Tremblant Black Sorte Chelsea Wtpf Online Merrell Boots PrxPw1vSq6
Rocky Black Zadig amp; Håndtasker Voltaire pERwxxfqY
Og Sorte Wtpf Online Tremblant Boots 60105 Ezra Støvler Sko 97 Black Chelsea Køb Merrell

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sorte Sko Online Køb Chelsea Og Black Ezra Tremblant Boots Støvler Merrell 60105 97 Wtpf

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
97 Sorte Chelsea Køb Black Og Tremblant Online Wtpf Merrell Ezra 60105 Støvler Sko Boots

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Topshop Croc Topshop Red Demi Håndtasker Håndtasker Croc Red Demi Topshop rptwqrU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Tremblant Og Sorte Ezra Online 60105 Merrell Chelsea Black Wtpf Boots Støvler 97 SkoBeige Jennifer Tricot Skuldertasker Bag Gina xTUq7O

Anna Blue Field Weekendtasker Dark Dark Blue Anna Weekendtasker Dark Field Blue Anna Weekendtasker Field OrTZO