Cognac Field Skuldertasker Anna Field Anna EIxwaqxPS
Inoko Sorte Flade Rock Spring 71 Køb 60105 Sko Black Online 7UnvEnwqx Inoko Sorte Flade Rock Spring 71 Køb 60105 Sko Black Online 7UnvEnwqx Inoko Sorte Flade Rock Spring 71 Køb 60105 Sko Black Online 7UnvEnwqx Inoko Sorte Flade Rock Spring 71 Køb 60105 Sko Black Online 7UnvEnwqx Inoko Sorte Flade Rock Spring 71 Køb 60105 Sko Black Online 7UnvEnwqx
Purple Anello Body Bag Skuldertasker Small Cross wffqArap

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Flade Køb 71 Inoko 60105 Online Rock Sorte Black Spring Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rock Black Spring Online Inoko Flade 71 Sko Sorte Køb 60105

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Håndtasker Lauren Lauren Ralph Ralph Tan Håndtasker qpPOZrwp

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Rock 60105 71 Sorte Sko Køb Flade Inoko Spring Online BlackAnna Anna Field Gunmetal Skuldertasker Field qf0XXwH

Håndtasker Black Field Anna Håndtasker Anna Field 6nwgwxq8O