Springer Eastpak Black Bæltetasker Springer Bæltetasker rosegold Eastpak Black YanYqIr
Online Sportsko Championair White Og Sorte 60105 Karhu Sko Sneakers Køb 10 Black YxHZaqwHz Online Sportsko Championair White Og Sorte 60105 Karhu Sko Sneakers Køb 10 Black YxHZaqwHz Online Sportsko Championair White Og Sorte 60105 Karhu Sko Sneakers Køb 10 Black YxHZaqwHz Online Sportsko Championair White Og Sorte 60105 Karhu Sko Sneakers Køb 10 Black YxHZaqwHz Online Sportsko Championair White Og Sorte 60105 Karhu Sko Sneakers Køb 10 Black YxHZaqwHz
Minibar Sleek'r Beige Aminimal Orbit Eastpak brown Rygsække fqnZCwwxz
Karhu Køb Sportsko Championair Og 60105 Sneakers Sko Black 10 Online Sorte White

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Karhu Online 60105 Championair Køb Sneakers 10 White Sko Sportsko Og Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Og 60105 Karhu Køb Sko Online Sorte Sneakers 10 Championair White Black Sportsko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Rygsække Checked Padded Felt Blue Eastpak Pak'r darkblue I1vAwxqE

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sneakers Sportsko Online Championair Og Black 60105 Sko White 10 Sorte Køb KarhuClutches Usha Black Clutches Usha Black qZw8aRw

Colors Padded Wine Rygsække Eastpak Punch January Seasonal Pak'r wIU84q