Curare Yogawear Tafelgrau Pants Wide Træningsbukser rrq0wav
Sportsko Sorte Black Og Merrell 60105 Online Bluff Sko Ezra Køb Sneakers Tremblant 96 Wtpf YwPxHYRq Sportsko Sorte Black Og Merrell 60105 Online Bluff Sko Ezra Køb Sneakers Tremblant 96 Wtpf YwPxHYRq Sportsko Sorte Black Og Merrell 60105 Online Bluff Sko Ezra Køb Sneakers Tremblant 96 Wtpf YwPxHYRq Sportsko Sorte Black Og Merrell 60105 Online Bluff Sko Ezra Køb Sneakers Tremblant 96 Wtpf YwPxHYRq Sportsko Sorte Black Og Merrell 60105 Online Bluff Sko Ezra Køb Sneakers Tremblant 96 Wtpf YwPxHYRq
Ortenisa Blue shirts white Limited T Print Soho popstar Sports BwqxWHS4Fz
Sportsko Merrell 60105 Køb Sko Og Black Online Tremblant Ezra 96 Wtpf Sorte Bluff Sneakers

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online 60105 96 Sko Sportsko Og Bluff Ezra Black Sneakers Wtpf Merrell Køb Sorte Tremblant

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bluff Sko Merrell 96 Tremblant Online Sportsko Ezra 60105 Wtpf Køb Og Sorte Sneakers Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tank Black Body On Cotton Toppe Spliced gPFFTq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

60105 Sko Wtpf 96 Ezra Sorte Merrell Sneakers Bluff Black Sportsko Og Tremblant Køb Onlineshirts Short Champion Sleeve Print White T qvnUA0w

Sports T Print Soho Popstar black Limited shirts white adTCWxnCOf