Even amp;odd Even Skuldertasker amp;odd Brown qfadWOw
Sko Og Sorte 00 47459 Online Køb Tøfler Scholl Sandaler Jump qBnwtxg Sko Og Sorte 00 47459 Online Køb Tøfler Scholl Sandaler Jump qBnwtxg Sko Og Sorte 00 47459 Online Køb Tøfler Scholl Sandaler Jump qBnwtxg Sko Og Sorte 00 47459 Online Køb Tøfler Scholl Sandaler Jump qBnwtxg Sko Og Sorte 00 47459 Online Køb Tøfler Scholl Sandaler Jump qBnwtxg
Shopping Cabas Vanessa Bags Grand Bruno Calcaire xwAAB08q

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Tøfler Scholl Jump Sandaler Køb Sorte 00 47459 Online Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Tøfler 00 Scholl 47459 Online Sorte Og Køb Sandaler Jump Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bags Bruno Vanessa Ecru Cabas Grand Shopping xzgR6w0Uq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Køb 00 Tøfler 47459 Sandaler Og Scholl Online Jump SorteParfois Parfois Parfois Clutches Yellow Clutches Yellow Clutches tqtpx

Clutches Natural Parfois Parfois Clutches 8En8q4xU