Bee Hummel Fig Tights Classic Melange Seamless pwwSAqP5c
Black Online Sköna Køb Tøfler Sko 00 Grå Og Sandaler 60102 Marie Crown Z7Cfgq Black Online Sköna Køb Tøfler Sko 00 Grå Og Sandaler 60102 Marie Crown Z7Cfgq Black Online Sköna Køb Tøfler Sko 00 Grå Og Sandaler 60102 Marie Crown Z7Cfgq Black Online Sköna Køb Tøfler Sko 00 Grå Og Sandaler 60102 Marie Crown Z7Cfgq Black Online Sköna Køb Tøfler Sko 00 Grå Og Sandaler 60102 Marie Crown Z7Cfgq
Blue Print shirts T Champion Dark Crewneck Z7TxwWqf
Køb Black Marie 00 Sköna Tøfler Sko Grå Online Sandaler Og Crown 60102

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sandaler Crown Marie Sköna 60102 Online Black Sko Og Tøfler 00 Grå Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Black 00 Grå Online 60102 Tøfler Crown Sköna Sko Marie Og Køb Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Reebok Black Sweatshirts Reebok Sweatshirts qHxBpwfCnf

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Grå 60102 Sandaler Køb Sköna Black Online Tøfler Og Crown Marie 00Swimsuit Blue Adidas Badedragter Athly Performance V Solid BpqrgSqI

Taranto Navy Ellesse Træningsjakker Ellesse Navy Navy Taranto Træningsjakker Træningsjakker Ellesse Taranto vw8r4qIv