Mid Hikingsko Wp Grey Cmp Rigel Shoes Trekking 7wxq5BOpT
90 Ligo Black Spike Mid Dx Køb Støvler 60102 Sko Halti Sorte Online Boots Og 4OqwS 90 Ligo Black Spike Mid Dx Køb Støvler 60102 Sko Halti Sorte Online Boots Og 4OqwS 90 Ligo Black Spike Mid Dx Køb Støvler 60102 Sko Halti Sorte Online Boots Og 4OqwS 90 Ligo Black Spike Mid Dx Køb Støvler 60102 Sko Halti Sorte Online Boots Og 4OqwS 90 Ligo Black Spike Mid Dx Køb Støvler 60102 Sko Halti Sorte Online Boots Og 4OqwS
Joma Shock Blue Løbesko Shock Joma Trail EUdnqx
Ligo 60102 Boots Og Black Spike Mid Dx Sorte Online Halti Køb Sko Støvler 90

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 60102 90 Dx Spike Og Ligo Black Sko Støvler Sorte Online Mid Halti Boots Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Spike Dx Ligo Mid Halti Boots 90 Sorte Og Black Sko Støvler Køb Online 60102

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Løbesko Trail Elevate Black Xa Salomon high Red Risk SqwfRABWvn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Sorte Boots Dx Online Køb Sko Støvler 60102 Og Halti Ligo Spike Mid 90Legend Hikingsko onix Terrex core Black Marine Performance Adidas Gtx Ax3 xIXwqnAgRp

Løbesko Elevate Trail Xa Salomon Grey H7UYwFnqCW