Hatte amp;berry Hatte Mint Nude Mint amp;berry Mint Nude amp;berry nqFqxa1wS
Sko 60101 Sophia Grå Twists 20 Butterfly Black Online Flade Køb qWRxpUBwCX Sko 60101 Sophia Grå Twists 20 Butterfly Black Online Flade Køb qWRxpUBwCX Sko 60101 Sophia Grå Twists 20 Butterfly Black Online Flade Køb qWRxpUBwCX Sko 60101 Sophia Grå Twists 20 Butterfly Black Online Flade Køb qWRxpUBwCX Sko 60101 Sophia Grå Twists 20 Butterfly Black Online Flade Køb qWRxpUBwCX
brilliant Caps Cap Blue Nike Orange Pro Rush Sb 1ZqwxRaABn
Køb 20 Grå Sko Flade Twists Online Black 60101 Sophia Butterfly

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Grå Sko Flade 60101 Twists Online Black Butterfly Sophia Køb 20

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
20 Butterfly Grå Køb Sophia Flade Online 60101 Black Sko Twists

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Baseball multi Rag Archie Bone Black Cap Caps amp; qwRRt0Pxv

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Twists 20 60101 Flade Køb Sophia Grå Sko Black Butterfly OnlineCaps Vans Snapback Vans Whitford Quetzal Whitford Iq8nx5wg

Sjal red Urban Set Christmas Green Tørklæder Classics zZg4qt