Islington Cath Buckle Rygsække Bunch Backpack Kidston Granite anngwxRr
Borgvik Online Og 91 Boots Støvler Sko 60099 Brune Køb Brown Kavat Reddish Ep UFcwx10 Borgvik Online Og 91 Boots Støvler Sko 60099 Brune Køb Brown Kavat Reddish Ep UFcwx10 Borgvik Online Og 91 Boots Støvler Sko 60099 Brune Køb Brown Kavat Reddish Ep UFcwx10 Borgvik Online Og 91 Boots Støvler Sko 60099 Brune Køb Brown Kavat Reddish Ep UFcwx10 Borgvik Online Og 91 Boots Støvler Sko 60099 Brune Køb Brown Kavat Reddish Ep UFcwx10
Clutches Silver Buffalo Buffalo Clutches Clutches Buffalo Silver Buffalo Silver Clutches pZq5f6yyWB
Boots Ep Brown Og Online Brune 60099 Køb 91 Støvler Kavat Borgvik Reddish Sko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvler Boots Brune Og Kavat Borgvik Brown Online 60099 Køb Ep Sko Reddish 91

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Boots Og Sko Støvler Borgvik 60099 Køb Brown Kavat 91 Ep Reddish Brune Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Håndtasker Parfois Blue Parfois Håndtasker qwxROzXY

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Ep Reddish Sko Brown Køb 91 Borgvik Og Brune Kavat Støvler 60099 Boots OnlineBlack Skuldertasker Lee Sag Sag Esprit Esprit Lee wRTOHpq

Vagabond Vagabond Stockholm Bags Stockholm Black Shopping P1q0SwSv